Våra tjänster

Med marknadens största utbud av originaldelar kan vi lösa akuta haverier när de uppstår. Vi satsar hårt på utveckling och har en gedigen och mångårig erfarenhet när det gäller utförandet av dessa servicejobb.

SPORTS CONSULTING arbetar även med konsultation inom gymsäkerhet och säkerhetsinventering. Projektering samt teknisk support via telefon och e-mail. Är er motionsanläggning säker för användaren, eller finns det dolda olycksrisker som ingen har tänkt på, vi gör en åtgärdsplan.  

SPORTS CONSULTING erbjuder service, och trygghets eller samarbetsavtal gällande underhåll, service och reparationer på Gym/Fitness och Rehab/hjälpmedelsutrustning. Vi kommer gärna och besöker er på plats alternativt översänder ett förslag per e-mail efter era behov och önskemål.

Service-/trygghetsavtal

SPORTS CONSULTING erbjuder service, och trygghets eller samarbetsavtal gällande underhåll, service och reparationer på Gym/Fitness och Rehab/hjälpmedelsutrustning. Vi kommer gärna och besöker er på plats alternativt översänder ett förslag per e-mail efter era behov och önskemål.

  • Avtalskunder är prioriterade kunder med förtur hos SPORTS CONSULTING.
  • Förmånliga priser på underhåll, service och reparationer, rabatt på reservdelar och tillbehör.
  • Längre livslängd för Er utrustning, vilket medför en driftstrygghet på anläggningen.
  • Nöjdare medlemmar/kunder, vilket ger ett gott rykte till anläggningen.
  • Regelbunden förebyggande service och underhåll med dokumentation, ger ett högre andrahandsvärde för er utrustning, vilket medför ett högre pris på utrustningen vid försäljning.
  • Spar tid, vilket betyder att er egen personal kan utföra det dem är anställda för och inte lägga allt för mycket tid på er gymutrustning.
  • Känn er trygg i ett samarbete med SPORTS CONSULTING då vi tar hand om helheten med ert gym och vägleder gärna er egen personal i supportfrågor om utrustningens olika servicefrågor mm.

Installation, montering & leveranser

Vi erbjuder Leverans, installation och montering av er nyköpta gymutrustning. 

Eller om ni kanske bara behöver flytta på den befintliga utrustningen till andra lokaler så löser vi nedmontering transport och återmontering i nya lokalen. 

Vi har montörer och servicebilar för uppdraget. Inbärning, montering, testkörning samt bortforsling av emballage, även skrotning och källsortering av trasig och äldre utrustning ni vill bli av med. 

Säkerhetsinventeringar

Framtagning av säkerhetslösning för ert gym/motionsanläggning är ett väl investerat förebyggande säkerhetsarbete som med focus på just säkerhetsfrågor och minimerar risken för olyckor blir ett kvitto på att er motionsanläggning är säker för era besökare, och er personal.  

Det är många punkter att ta hänsyn till i framtagning av ett dokumenterat säkerhetsarbete. En välfungerande gymmiljö är en lösning och är såklart en förutsättning för att människor skall träna risk fritt. Säkerhet för ökad trygghet och trivsel måste vara en ledstjärna. Sjukskrivningar måste minska inte öka.

Försäljning av reservdelar, tillbehör och gymutrustning

Vi hjälper till med att ta fram rätt anpassad gymutrustning för er verksamhet, Rätt tillbehör, samt rätt reservdelar är en del av vår styrka. Så med många års erfarenhet och kunskap i branschen blir vi en trygg partner.

Vår målsättning

Vi på Sports Consulting är experter på eftermarknadsservice. Vi är ett märkesoberoende företag med lång erfarenhet av service, reparationer och underhåll inom friskvårdsbranschen. Vår målsättning är att skapa trygghet hos våra kunder och möta deras behov. 

Vi skall verka för att våra medarbetare har rätt kunskap och utbildning för att kunna serva nya miljöanpassade produkter på marknaden.

Vi Förespråkar förebyggande underhåll av utrustning och därmed god miljöpåverkan.